اکستنشن اسپایکی چیست؟
اکستنشن اسپایکی یکی از محبوبترین انواع اکستنشن میان بانوان محسوب میشود و در سالهای اخیر جای بسیاری از انواع اکستنشن مژه را گرفته است. اما این مدل دقیقا چیست، چرا باید اکستنشن اسپایکی انجام دهیم و این اکستنشن چه تفاوتی با سایر انواع دارد؟ برای پیدا کردن جواب تمام سوالات مطرح شده، با ما در این مقاله آموزشگاه آرایشگری آدینا همراه باشید. همچنین برای آموزش حرفه ای اکستنشن مژه و اجرا روی ماکت و مدل زنده به صورت عملی می توانید در دوره جامع اکستنشن مژه آدینا شرکت کنید.
اکستنشن اسپایکی چیست؟
قبل از درک تعریف اکستنشن اسپایکی باید مفهوم فن سازی مژه را بلد باشید. فن سازی مژه به معنای چسباندن دستههای مژه مصنوعی کنار هم است. در بسیاری از روشهای اکستنشن، آرایشگران با موچین دستههای مژه را کنار هم میچسبانند و اصطلاحا فن سازی انجام میدهند. بعد از فن سازی نوبت به چسباندن مژه به چشم میرسد.
درواقع تکنیک فن سازی و نوع چیدن مژهها کنار هم، نوع اکستنشن را مشخص میکند. با این تفاسیر، میتوان اکستنشن اسپایکی را اینطور تعریف کرد: روشی برای پرحجم و بلند نشان مژهها که با کنار هم قرار دادن تار به تار مژهها کنار هم روی پلک (و نه فنسازی) انجام میشود.
در این روش آرایشگر چند تار از مژه را بدون آنکه از قبل به هم بچسباند و فنسازی کند، کنار مژههای دیگر میچسباند تا علاوهبر ظاهر طبیعی، چشمهای شما را زیباتر نشان دهد. درواقع میتوان گفت این روش از اکستنشن با توجه به نوع چشم شما شخصیسازی میشود.
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره بوتاکس مژه
اکستنشن اسپایکی چیست
مزایای کاشت مژه اسپایکی چیست؟
حجم مناسب
اکستنشن اسپایکی با پر کردن مژه و جایگزین شدن در فضای خالی بین تارهای آن، ظاهری پر به مژههایتان میبخشد و گزینهای مناسب برای کسانی است که دوست دارند مژههای پرپشت و حجیم داشته باشند.
ظاهر طبیعی
این نوع اکستنشن علاوهبر آنکه پرپشت و بلند است، ظاهری طبیعی به چشمهای شما میبخشد و اصلا اغراق شده نیست. دقت بالا یکی دیگر از ویژگیهای اکستنشن اسپایکی است. از آنجایی که تار به تار مژههای مصنوعی با دقت روی مژه و پلک چسبانده میشود، علاوهبر آنکه ظاهر نهایی کار طبیعی خواهد شد، دقت کار بسیار بالاتر از سایر انواع اکستنشن خواهد بود.
قابلیت شخصیسازی
شما با اکستنشن اسپایکی این توانایی را خواهید داشت که مدل کاشت را مطابق با نوع و سایز چشم و مژههایتان شخصیسازی کنید. علت این مسئله آن است که در اکستنشن اسپایکی، فن مژه ازپیشساخته شده وجود ندارد و آرایشگر فن مژهها را روی چشمتان خواهد ساخت.
به همین دلیل دست او برای تنظیم تارهای مژه و طول آنها باز است و میتوانید هر طور که بیشتر با شما تناسب دارد، کاشت را انجام دهید.
اکستنشن اسپایکی چقدر ماندگاری دارد؟
معمولا همه انواع اکستنشن مژه بین دو تا چهار هفته ماندگاری دارد و بعد از آن شروع به ریزش خواهد کرد و حالت خود را از دست خواهد داد. البته شما میتوانید با نگهداری مناسب و مراقبت، مدتزمان ماندگاری اکستنش را به بیشترین حالت خود افزایش دهید. عدم استفاده از دوش آب داغ موقع استحمام یکی از مهمترین مراقبتهایی است که میتواند به افزایش ماندگاری اکستنشن مژه کمک کند.
مسئله دیگر این است که بعد از کاشت، زیاد از ریمل استفاده نکنید. ریمل میتواند باعث کاهش عمر اکستنشن شده و ریزش آن را افزایش دهد. استفاده از لوازم آرایش چشم روغنی هم اثر مشابهی روی اکستنشن شما خواهد داشت. بههمین دلیل سعی کنید کمتر از این دسته از لوازم آرایش استفاده کنید. هنگام شستن چشمها، زیاد به آنها فشار وارد نکنید و هرروز با براش مژه را مرتب کنید تا درهم گره نخورد.
با این مراقبتها در کنار اطمینان از استفاده از چسب مرغوب، خواهید توانست طول عمر اکستنشن مژه را افزایش دهید.
بیشتر بخوانید: معرفی انواع ماسک چشم
مزایای اکستنشن اسپایکی
تفاوت استایل اسپایکی، ویسپی و کیم
بهترین کار برای درک تفاوت میان مژه اسپایکیف ویسپی و کیم این است که با تعریف دقیق هر سه استایل آشنا شوید. با درک تعریف این سه تکنیک، خواهید توانست تفاوت میان آنها را بهتر بشناسید. استایل ویسپی به نوعی از اکستنشن مژه گفته میشود که با ترکیب و ادغام تکنیکهای مختلف اکستنشن، نوعی از مدل مژههای کوتاه و بلند خلق میکند که میتواند ظاهری خاص در چشم شما ایجاد کند.
استایل ویسپی میتواند با انواع سبکهای اکستنشن اجرا شود. از کلاسیک تا والیوک و اسپایکی. درواقع استایل ویسپی میتواند بهصورت اسپایکی هم اجرا شود، اما هر اکستنش اسپایکی، ویسپی نیست. استایل کیم هم درست مانند ویسپی، نوعی از استایل اکستنشن مژه است که میتواند به اشکال مختلفی اجرا شود. از والیوم تا کلاسیک و اسپایکی.
این استایل از سبک مژه کیم کاردشیان برگرفته شده است. در استایل کیم، مژهها از کوتاه به بلند به چشم الصاق میشوند. درواقع در این استایل هرچه از گوشه داخلی چشم به سمت گوشه خارجی پیش بروید، مژهها از کوتاه به بلند مرتب میشوند و در گوشههای خارجی بلندتر از بخش داخلی هستند.
اگر تمایل داشته باشید استایل کیم را بهصورت کلاسیک اجرا کنید، آرایشگر با جاگذاری هر تار مژه میان مژههای شما، سبکی طبیعی، کرکی شکل و کمپشت خواهد ساخت. برای استایل اسپایکی، چندتار مژه مصنوعی بهصورت تار بهتار میان مژهها الصاق خواهند شد و درنهایت ظاهر مژهها پرتر بهنظر خواهد رسید.
درکل، اکستنشن مژه با افکتها مختلفی اجرا میشود که ویسپی و کیم ازجمله آنها هستند. اما اسپایکی، سبک اکستنشن است که میتواند با افکتهای مختلفی اجرا شود.
تفاوت مژه کلاسیک و اسپایکی
با بهروز شدن سبکهای مختلف کاشت مژه، هرروز انواع اکستنشن مژه تنوع بیشتری پیدا میکنند و همین تنوع، کار را برای انتخاب بهترین سبک برای مراجعین، سخت میکند. اکستنشن کلاسیک و اسپایکی، هر دو از سبکهای معروف و البته محبوب اکستنشن مژه هستند که معمولا در صدر انتخاب مراجعین قرار می گیرند.
این دو سبک شباهتها و تفاوتهایی دارند که اگر جزئیات دقیق تعریف هرکدام را ندانید، ممکن است نتوانید آنها را از هم تشخیص دهید و گیج شوید. برای همین، خوب است که تفاوت اکستنشن کلاسیک را از اکستشن اسپایکی بدانید.
اکستنشن اسپایکی و کلاسیک از جهات زیادی شبیه به هم هستند. یکی از مهمترین شباهتهای این دو سبک اکستنشن، این است که هر دو روش، بدون ایجاد فن مژه اجرا میشوند. آرایشگر در هر دو سبک اکستنشن، مژه مصنوعی را بهصورت تار به تار روی مژههای طبیعی شما میچسباند و درنهایت کار را اجرا خواهد کرد. به همین دلیل است که ظاهر هر دو اکستنشن، طبیعی است.
اما در اکستنشن اسپایکی، میان هر تار مژه، چند تار مژه مصنوعی کنار هم چسبانده میشود و به همین دلیل، اکستنشن اسپایکی ظاهر پر تری نسبت به اکستنشن کلاسیک دارد. در اکستنشن کلاسیک، میان هر مژه طبیعی، صرفا یک تار مژه مصنوعی چسبانده میشود و بیشتر از هر چیزی مناسب کسانی است که دوست دارند ظاهری طبیعیتر داشته باشند.
بیشتر بخوانید: هر آنچه باید در مورد مژه مصنوعی بدانید
ماندگاری اکستنشن اسپایکی
و در آخر
اکستنشن انتخابی مناسب برای کسانی است که به هر دلیل از ظاهر مژههای خود راضی نیستند و دوست دارند که طول مژههایشان بلندتر بهنظر برسد یا ظاهری پرتر داشته باشد. البته نتیجه کار ارتباط زیادی با میزان مهارت اپراتور و مواد اولیه استفاده شده در فرآیند کاشت دارد. به همین دلیل بسیار مهم است که قبل از کاشت مژه مصنوعی، حتما درمورد کار آرایشگر مدنظرتان تحقیق کنید و فیلمهایی که دررابطه با فرآیند یا آموزش اکستنشن مژه هستند را تماشا کنید تا بتوانید بهخوبی از آنچه قرار است اتفاق بیفتد اطلاع داشته باشید.
بهاینترتیب اگر نقصی در کار آرایشگر وجود داشته باشد یا بههردلیلی کار درست پیش نرفت، متوجه خواهید شد. یادتان باشد که نباید انتظار عجیبی از میزان ماندگاری اکستنشن مژه داشته باشید و با نهایت دقت و مراقبت، قادر خواهید بود که حدود سه الی چهار هفته نتیجه را حفظ کنید.